top of page

TARIEF

KENNISMAKING

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer je op zoek gaat naar een coach is het erg belangrijk om te kijken of er een klik is. Tijdens de kennismakinggesprek kunnen we kijken of er een match is.  Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de hulpvraag zo concreet mogelijk geformuleerd.

Ook bespreken we wat ik voor je/jullie kan betekenen. 

Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen

INTAKE GESPREK

Als er na het kennismakingsgesprek is afgesproken om met mij als coach verder te gaan, volgt het intakegesprek bij jullie thuis. Voorafgaand stuur ik een vragenlijst. Hierin worden de vragen, ervaringen, wensen en verwachtingen uitgebreid besproken. Tijdens het intakegesprek bespreek ik met beide ouders het van tevoren ingevulde intake formulier. Op het eind van het gesprek vind ik het fijn om ook kennis te maken jullie kind/gezinsleden.

Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen

COACHING

De sessies met kinderen/jongeren duren een uur, de sessies met ouder(s) of volwassenen duren anderhalf uur. Hoeveel sessies er in totaal nodig zijn, is afhankelijk van de hulpvraag en van het verloop van de sessies. Tijdens een tussengesprek wordt steeds in overleg besloten of het traject wordt vervolgd en/of hoeveel sessies nog zullen volgen.

Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen
  • Vergoeding:

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Een enkele keer wil een zorgverzekeraar wel een deel vergoeden. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

  • PGB:

In sommige gevallen kan kindercoaching/gezinscoaching betaald worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan coaching betaald worden vanuit het PGB. Op de site van www.zorgwijzer.nl kunt u zien of jullie situatie in aanmerking komt voor een PGB en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Voor het aanvragen van een PGB kunt u contact opnemen met het WIJ team in Groningen. 

  • Doorverwijzing

Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.

  • Reiskostenvergoeding

Bij reiskosten boven de 10 km reken ik €0,25 per kilometer. 

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

Voorbereidingstijd, administratie en het gebruik van materialen zitten bij het uurtarief inbegrepen.

SAMA COACHING

contact@sama-coaching.nl

TEL: 06- 47 02 24 90

SKJ: 160000578

KVK-nummer: 91852161

Contactformulier

  • Facebook
  • Twitter

SAMA COACHING SOCIALS

       Facebook

       Instagram

SKJ_logo-e1525093474269.png
Aangesloten-bij-Adiona-1.png

SAMA COACHING IS LID VAN

bottom of page