top of page

AANGEBODEN COACHING

Heb jij wel eens gedacht: “ik wil het anders, maar ik weet alleen niet hoe?”. Heb je het gevoel dat jullie kind zich boos of bang voelt? Slecht slaapt of eet? Weinig zelfvertrouwen heeft? Aan het dubben is? Verdrietig is vanwege een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding, overlijden, pesten of een ander trauma? Of hebben jullie advies en ondersteuning nodig binnen jullie gezin? 

 

Bij Sama coaching kun je terecht voor verschillende coaching vragen. Als coach begeleid ik kinderen, jongeren en gezinnen. Dit kan op sociaal emotioneel gebied of gezinsproblematiek. Het gaat dan om individuele- en/of gezinsbegeleiding. 

 

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Voor het kind en de ouders kan dit een lastige periode zijn. Ook kan een kind zich onbegrepen voelen. Bij deze vorm van problemen kan coaching de helpende hand bieden.  Door uit te gaan van de eigen kracht en wijsheid van het kind en gezinsleden, werken we aan een oplossing voor de lange termijn en ondersteun ik jullie bij verschillende vraagstukken in de opvoeding.

Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen
Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen
Sama coaching Kindercoach , jongerencoach en gezinscoach in Groningen

SAMA COACHING

contact@sama-coaching.nl

TEL: 06- 47 02 24 90

SKJ: 160000578

KVK-nummer: 91852161

Contactformulier

  • Facebook
  • Twitter

SAMA COACHING SOCIALS

       Facebook

       Instagram

SKJ_logo-e1525093474269.png
Aangesloten-bij-Adiona-1.png

SAMA COACHING IS LID VAN

bottom of page